Winterbeurt

Steeds meer mensen raken ervan overtuigd dat regelmatig onderhoud en het winteronderhoud van hun kostbare  tuinmachine(s) van belang zijn. De machine(s) gaan hierdoor veel langer mee en zullen bij gebruik een beter resultaat geven. Tevens zult u in het voorjaar niet voor onplezierige verrassingen komen te staan.

Wat vragen wij van U:

1. Indien u uw machine zelf wilt brengen voor winteronderhoud doe dit dan zo snel mogelijk.

2. Wilt u de machine door ons laten ophalen voor het winteronderhoud meldt dit aan via onderstaand reactieformulier. Als u dit voor 1 januari a.s. doet kunnen wij uw machine tegen een gereduceerd tarief ophalen i.v.m. gecombineerd vervoer.

Nadat wij uw aanmelding hebben ontvangen wordt uw machine opgenomen in de planning en in de loop van de winter opgehaald. Hierover wordt u van te voren telefonisch geïnformeerd. Wij zorgen ervoor dat uw machine voor het begin van het maaiseizoen weer bij u terug is.

Uit ervaring weten wij dat het jaarlijks aanmelden voor een winterbeurt nogal eens vergeten wordt. Daarom bieden wij u de mogelijkheid de machine jaarlijks automatisch door ons te laten ophalen. U kunt dit dan éénmalig aangeven op het reactieformulier. Uiteraard nemen we dan wel vooraf even contact met u op om af te spreken wanneer we de machine komen halen. Mocht onderhoud dan niet nodig zijn, is het altijd mogelijk om dit, in overleg, een jaar over te slaan.

Machine door ons laten ophalen voor het winteronderhoud?

Wilt u de machine door ons laten ophalen voor het winteronderhoud meldt dit aan via onderstaand reactieformulier.

  • Naam (*)
  • E-mail (*)
  • Telefoonnummer
  • Bericht
* = verplichte velden